Pereiti prie pagrindinio turinio
Paieška

Ar žinote, kad ši diena švenčiama kasmet,  gruodžio 8 d.? Pasaulinę klimato dieną paskelbė kelios nevyriausybinės organizacijos, siekdamos atkreipti dėmesį į visuotinio atšilimo grėsmes ir į tai, kaip svarbu keisti savo įpročius, kad sumažintume neigiamą poveikį planetai. Ši diena taip pat primena gyventojams, kad būtina apie planetą galvoti kasdien.

Klimato kaita ir sezoniniai pokyčiai verčia gyventojus pasirūpinti savo šiluminio komforto gerinimu. Oro kondicionavimo ir šilumos siurblių sistemos tampa vis prieinamesnės ir vis geriau tenkina vartotojų poreikius.
Šiluminis komfortas svarbus gerai sveikatai ir kasdienio gyvenimo gerovei. Šalčio ar karščio bangos gali sukelti ligas, todėl vartotojams būtina apsirūpinti kokybiškais produktais, kurie užtikrintų jų komfortą visus metus.
Kaip sumažinti išlaidas?

Oro kondicionavimo ar šildymo sistema namų ūkiams sudaro nemažas išlaidas. Reikia atsižvelgti ne tik į įrengimo, priežiūros, bet ir į energijos sąnaudas. Svarbu išmanyti ir suprasti sistemą, kad galėtumėte optimizuoti jos efektyvumą ir sumažinti sąskaitas už energiją.

Be to, ruošiant renovacijos ar statybos projektą, būtina pasitarti dėl paramos, kuria galėtumėte pasinaudoti. Daugelyje šalių teikiama finansinė parama, skatinanti renovuoti ir įsigyti aplinkai nekenksmingus šiluminius įrenginius.

Ką galite padaryti, kad sumažintumėte energijos sąnaudas?

Energijos vartojimas sąlygoja CO2 išmetimą, kuris prisideda prie visuotinio atšilimo. Energijos suvartojimas gyvenamajame sektoriuje padidėjo dėl to, kad padaugėjo šiluminės įrangos. Tačiau jį siekiama stabilizuoti dėl gaminių naujovių, kurios didina energijos vartojimo efektyvumą. Nauji statomi pastatai projektuojami naudojant inovatyvias medžiagas, kurios leidžia užtikrinti geresnę izoliaciją ir mažesnius energijos nuostolius. Be to, daugybe subsidijų skatinama renovuoti daug energijos vartojančius pastatus, kad būtų užtikrinta geresnė izoliacija, taigi ir efektyvesnis šilumos sistemų naudojimas.

Kaip pasirinkti tinkamą šiluminį sprendimą?

Pasirinkite ekonomišką ir ekologišką sprendimą – „Airwell” šilumos siurblį.

Iš tikrųjų tokio tipo siurbliai išmeta tris-keturis kartus mažiau CO2 nei įprastas katilas. Priklausomai nuo pasirinkto modelio, juos galite įsigyti už priimtiną kainą.